Оксидні покриття з розчинів металічних мил - Яртись, А. А.; Ящишин, Й. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розроблено оригінальний спосіб одержання металічних мил з СЖК та гідроксидів металів. Встановлено оптимальні склади декоративних розчинів, режими формування, фазовий склад, хімічні та оптичні властивості оксидних покрить. Developed an original recipiency method metallic soap from SFA and metals hydroxide. Set optimum storage's of decorative solutions, forming modes, phase composition, chemical and optical properties oxide coating.