Визначення факторів технологічної оптимізації - Грицай, В. І.; Юсик, Я. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Розглянуто питання мінімізації енергетичних затрат у випарниках з природною циркуляцією рідини у кип’ятильнику та паровим гарячим теплоносієм. Questions of minimization of power expenses in evaporators with natural circulation of a liquid in a boiler and the steam hot heat-carrier are considered.