Стан та перспективи розвитку франчайзингу в Україні - Мирончук, Т. В.; Калиновська, Н. Л.; Дорош, О. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Охарактеризовано стан та тенденції розвитку франчайзингової форми співробітництва в Україні. Розкрито чинники, що перешкоджають швидкому поширенню франчайзингу серед вітчизняних суб’єктів господарювання. There are states and tendency towards franchising relations in Ukraine are characterized. Factors that prevent expansion of franchising relations between native enterprises are reviewed.