Розрахунок та конструювання прорізної компенсаційної муфти - Новіцький, Я. М.; Ступницький, В. В.; Коцюмбас, О. Й. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто основи розрахунку та конструювання пружної компенсаційної муфти. Наведено основні залежності та методи їх встановлення, критерії оптимізації та способи вдосконалення конструкції. Перелічуються переваги та недоліки конструкції та можливі галузі її використання.

Bases of calculation and designing of resilient compensative muff are examined. The main dependences and methods of their mounting, criteria of optimization and methods of perfection of the unit are given here. Advantages and lacks of the unit and possible spheres of its use are counted.
Keywords: 621.825.5