Алгоритм відокремлення країв на растрових зображеннях тривимірних об'єктів. - Ємець, В. Ф.; Мороз, І. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Запропоновано алгоритм розв’язування проблеми автоматичного генерування в аналітичний формі (у векторній графіці) країв фізичних об’єктів на растрових зображеннях, які отримано за допомогою неконтактних засобів вимірювання дальності. Algorithm of detecting the edges of physical objects in an analytical form from the raster images is offered.