Регулювання виробництва і споживання енергетичних ресурсів в Україні - Трач, О. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проланалізовано основні закони України, постанови Кабінету Міністрів України та постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України, що стосуються регулювання ринку енергетики в державі. Наведено основні пільги, що стосуються енергозбереження в Україні та основні пільги щодо енергозбереження в Європі. Наведено висновки, що стосуються перешкод у сфері енергозбереження на українському ринку теплоенергетики. Main laws of Ukraine, resolutions of the Cabinet of Ministers of Ukraine and resolutions of the National Electricity Regulatory Commission related to the regulation of energy in Ukraine are analized in the article. The main exemptions related to energy efficiency in Ukraine and those in Europe have been reviewed. Conclusions to the article are related to barriers in the sphere of energy saving in Ukrainian heating market.
Regulation of production and consumption of energy resources in Ukraine
Keywords: регулювання; енергетика; енергозбереження; бар’єри впровадження; regulation; power engineering; energy saving; implementation barriers