Сучасні центри геодезичних пунктів - Тревого, І. С.; Гур'єва, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано сучасні центри геодезичних пунктів. Розглянуто різні види нових геодезичних центрів та їх характеристику. Запропоновано класифікацію центрів геодезичних пунктів, їх можливості застосування для закріплення мереж різних типів та класів. Дано оцінку нових технологій виробництва у цій сфері. Зроблено відповідні висновки. Проанализированы современные центры геодезических пунктов. Рассмотрены различные виды новых геодезических центров и их характеристика. Предложена классификация центров геодезических пунктов, возможности их применения для закрепления сетей различных типови классов. Дана оценка новых технологий производства в этой сфере. Сделаны соотвествующие выводы. In this article the analysis of modern centers geodesic points conducted. Considered different kinds of new geodesic centers and their characteristics. Proposed classification of centers of geodesic points, opportunities for application to consolidate networks of different types and classes. Evaluated new technologies of production in this area. Corresponding conclusions made.
Современные центры геодезических пунктов
Modern centers of geodesic points
Keywords: сучасні геодезичні центри; геодезичні мережі