Ресурсний потенціал сільськогосподарських підприємств та його використання в умовах перехідних економічних систем - Поперечний, С. І.; Клебан, О. Л. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто оптимізацію галузевої структури сільськогосподарського підприємства та формування характерного для неї складу основних фондів. The article is devoted to the search of optimal branch-wise pattern of production of agricultural enterprise depending on market situation with a view to form rational structure of capital assets.