Ініційована олігомеризація інден-кумаронової фракції - Магорівська, Г. Я.; Іванців, О. С.; Данилів, A. C.; Дзіняк, Б. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Наведено результати синтезу інден-кумаронових смол (ІКС) в присутності ди-і^_і-бутилпероксиду. Встановлено основні закономірності та визначено оптимальні параметри радикальної олігомеризації інден-кумаронової фракції. The results of synthesis indene-coumarone resins in presence du-tret-butylpero- xide are given in this presentation. The major features have been established and optimum parameters have been determined of radical oligomerization on the base indene-coumarone fraction.