Реабілітаційний центр для військовослужбовців в Трускавці - Будняк, Дзвенислава Ігорівна; Budniak, Dzvenyslava Ihorivna (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Дипломний проєкт "Реабілітаційний центр для військовослужбовців у місті Трускавець" передбачає створення функціонального та комфортного простору для відновлення фізичного та психологічного здоров'я військових. Проєкт спрямований на інтеграцію сучасних медичних та реабілітаційних практик з архітектурним дизайном, що сприятиме покращенню якості життя пацієнтів та ефективності терапевтичних програм. Перевагою даної споруди є формування архітектурного образу, який поєднує інноваційні рішення з гармонійною інтеграцією у природне курортне середовище, задовольняючи всі потреби щодо медичної допомоги, реабілітації, відпочинку та соціалізації. Метою проєкту є розробка комплексного реабілітаційного центру, що відповідає сучасним вимогам до медичних закладів та сприяє популяризації здорового способу життя серед ветеранів та військовослужбовців.

The diploma project "Rehabilitation Center for Military Personnel in Truskavets" envisions the creation of a functional and comfortable space for the physical and psychological recovery of military personnel. The project aims to integrate modern medical and rehabilitation practices with architectural design, contributing to the improvement of patients' quality of life and the effectiveness of therapeutic programs. A key advantage of this facility is the formation of an architectural image that combines innovative solutions with harmonious integration into the natural resort environment, meeting all needs for medical care, rehabilitation, recreation, and socialization. The project's goal is to develop a comprehensive rehabilitation center that meets modern standards for medical facilities and promotes a healthy lifestyle among veterans and military personnel.
Rehabilitation Center for Military Personnel in Truskavets
Keywords: 6.191.00.00