На розі проспекту Леніна (Свободи) і вулиці Жовтневої (Дорошенка). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1988)
На розі проспекту Леніна (Свободи) і вулиці Жовтневої (Дорошенка).
Keywords: Львів, день міста Львова, вулиця Жовтнева, вулиця Дорошенка, проспект Леніна, проспект Свободи, трамвай.