Необхідні передумови “концесії” під час ревалоризації архітектурних ансамблів - Ремешило-Рибчинська, О. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Сучасним тенденціям передачі пам’яток містобудування в концесію може протистояти вироблення державних програм ревалоризації архітектурних ансамблів в історичному ландшафті, щоб сприяти веденню громадського контролю за дотриманням концесіонерами взятих зобов’язань. The modern tendency to devolve the monuments of urban architecture to concessionaires must be pretend by the prepared by specialists special Programs of the revalorization of the common architectural ensemble. On this case the process can be controlled by the public through the years.
Keywords: концесія; архітектурний ансамбль; ревалоризація; concession; architectural ensemble; revalorization