Імідж-менеджмент у кризовий період на підприємстві - Горбаль, М. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто теоретичне та практичне поняття кризи на підприємстві. Наведено точне визначення поняття іміджу та управління іміджем. Проаналізовано ситуацію, що стосується управління іміджем у кризовий період на підприємстві як на вітчизняному ринку, так і зарубіжному. Надано поетапну методологію управління іміджем підпри¬ємства в умовах кризи. Запропоновано практичні принципи роботи імідж-менеджера. The theoretical and practical determination of the crisis at an enterprise is disclosed in the article. Here are disclosed exact determinations of image, and managing by image. The situations connected with managing by an image in the crisis period at an enterprise as at the domestic market so foreign were analyzed. Step-by-step methodology of managing by the image at the crisis was offered. Practical principles for work of image-manager were offered.