Аналіз способів доступу до мережі Іnternet через телефонну мережу загального користування і ефективність використання ліній зв’язку - Климаш, Михайло; Мельник, Дмитро; Бурачок, Роман (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
У статті розглянуто основні способи доступу до мережі Internet через телефонну мережу загального користування і наведено відповідні схеми доступу; проведено порівняльний аналіз ефективності використання ліній зв’язку для різних способів доступу. In this article a main methods of access to the Internet-network through telephone network for general use are considered, the conformable schemes of access are presented; comparative analysis use ways of communication for different mode’s access are given.