Дослідження точності визначення координат базової GNSS-станції Львівського національного аграрного університету - Савчук, С.; Петак, В.; Перій, С. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Викладено послідовність обробки GPS-спостережень у середовищі GYPSY/OASIS, подано попередні результати визначення координат GNSS станції ЛНАУ, отримано параметри трансформування та обчислено швидкості зміни координат протягом 2011 р. Приведена последовательность обработки GPS-наблюдений в среде GYPSY/OASIS, представлены предварительные результаты определения координат GNSS станции ЛНАУ, получены параметры трансформирования и рассчитаны скорости изменения координат в течение 2011 г. The above sequence of processing of GPS-observations among GYPSY/OASIS, presented preliminary results of the coordinates of GNSS stations LNAU, returned parameters transformation and calculated the rate of change of coordinates for 2011.
Keywords: референцна GNSS-станція; обробка GNSS-спостережень; параметри трансформування координат