Шляхи підвищення точності та розширення діапазону вимірювання витрат газу плівковим методом - Парнета, О. З. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Проаналізовано точність вимірювання витрати газу плівковим методом, розглянуто фактори, які впливають на точність, оцінено граничні похибки вимірювання та вказано шляхи їх зменшення. In the article the accuracy of measuring the gas flow rate by filmflowmeter is analysed, factors which influances on the accuracy are considered, and ways of their improvment are offered.