Розв’язання задач про неусталений рух рідини прямим методом Канторовича за допомогою дисипативної моделі - Гнатів, Р. М. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
На основі аналізу наукових робіт про нестаціонарний рух рідини в циліндричних трубах запропоновано розв’язувати прикладні задачі за ламінарного неусталеного руху прямим методом Канторовича за допомогою дисипативної моделі. On the basis of analysis of the advanced studies about unstationary motion of liquid in cylinder pipes, solution of the applied tasks is suggested at an unwithstand motion of laminar to conduct the direct method of Kantorovicha by a dissepative model.
Keywords: неусталений; нестаціонарний; ламінарний; unwithstand; unstationary; laminar