Дослідження процесу осадження поліакриламіду 8 %-го водного розчину - Дулеба, В. П.; Білецька, Л. З.; Дуда, П. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Проведено дослідження процесу осадження поліакриламіду за допомогою різних органічних речовин, з метою одержання його у сухому вигляді. Research of process of besieging of poliacrilamidou is conducted by means different organic matters, with the purpose of receipt of him in a dry kind.
Keywords: полімери та співполімери акриламіду; промисловість України