Сучасні електронні тахеометри, тенденції розвитку та класифікації електронних тахеометрів - Тревого, І. С.; Баландюк, А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Детально проаналізовано сучасні електронні тахеометри, які продукують приладобудівні фірми світу. До уваги взято основні характеристики і технічні можливості приладів. Розроблено класифікацію електронних тахеометрів, визначено пріоритети, тенденції і перспективи їхнього розвитку. Дано оцінку розробкам найвідоміших фірм. Зроблено висновки та подано рекомендації. Проведен детальный анализ современных электронных тахеометров, которые продуцируют приборостроительные фирмы мира. Во внимание взяты основные характеристики и технические возможности приборов. Разработана классификация электронных тахеометров, определены приоритеты, тенденции и перспективи их развития. Дана оценка разработкам самых известных фирм. Сделаны выводы и рекомендации. The detailed analysis of modern electronic taheometrs which product the instrument-making firms of the world is conducted. The basic characteristics and technical feasibilities of devices are taken into account.Classification of electronic taheometrs is developed, priorities, tendencies and perspectives of their development are determined. An estimate for developments of the known firms is given. Conclusions and recommendations are drawn.
Современные электронные тахеометры, тенденции развития и классификации электронных тахеометров
Modern electronic taheometry, progress trends and classifications of electronic taheometrs