О мониторинге геодезической сети в ходе строительства вантовых мостов - Брынь, М.; Крашеницин, Д.; Никитчин, А.; Сергеев, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто способи моніторингу геодезичної мережі для будівництва вантових мостів. Способи грунтуються на виконанні лінійно-кутових, супутникових та висотних вимірюваннях. Наведено формули для обчислення допустимих розбіжностей між результатами безпосередніх вимірювань та даними каталогу. Приведены способы мониторинга геодезической сети для строительства вантовых мостов. Способы основаны на проведении ленейно-угловых, спутниковых и высотных измерений. Приведены формулы вычисления допустимых росхождений между результатами непосредственных измерений и данными каталога. Ways of monitoring of geodetic network for construction of the cable-stayed bridges are resulted. Ways are based on carring jut of linearly-angular, setellite and high-altitude measurements. Formulae of culculation of admissible divergences between results of direct measurements and catalogue data are resulted.