Актуальні компетенції вітчизняних фрілансерів на ринку праці - Химиця, Наталія; Паздерська, Руслана (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Given research examines the problem of information and communication competencies freelancers in labor market. Effect of different trends of information technology on freelancing. Analysis basic freelance exchange.
Keywords: комунікація; фріланс; фрілансер; професійна компетентність; професійна етика; іншомовна підготовка; командна робота; колективне документування; біржі фрілансу