Державні закупівлі як макрологістичний механізм регулювання аграрного ринку України - Смиричинський, В. В. (My University, 2007)
Розглянуто вплив державних закупівель (поставок) сільськогосподарської продукції на формування державного продовольчого резерву як макрологістичної концепції обслуговування потреб суб’єктів господарювання аграрному ринку країни з метою подальшого регулювання АПК та відновлення виробничого потенціалу аграрного сектору України. The impact of government state purchasing of agricultural products onto forming of state food reserve is considered as a macrologistical concept of satisfying the demands of operants of agro-market with the aim of further regulation of agro-industrial complex and renovation of industrial potential of agrosector of Ukraine.