Шляхи усунення корпоративних конфліктів в умовах розвитку корпоративних відносин в Україні - Рибінцев, В. О.; Хацер, М. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Запропонована сукупність шляхів усунення корпоративних конфліктів на вітчизняних суб’єктах господарюваня з акцентом на досудовому розв’язанні корпоративних конфліктів. The article is dedicated to the generality of ways of corporate conflicts elimination in domestic subjects of management making an emphasis on pre-trial corporate conflicts solving.
Ways of corporate conflicts elimination in terms of corporate relations development in Ukraine
Keywords: корпоративний конфлікт; усунення корпоративних конфліктів; корпоративний секретар; медіація корпоративних конфліктів; третейський суд; судовий розгляд корпоративних конфліктів; corporate conflict; corporate conflicts elimination; corporate secretary; mediation of corporate conflicts; an arbitrator; trial of corporate conflicts