Електронні засоби виявлення вербальної маніпуляції в ЗМІ - Стасула, Н. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Аналізується використання вербальної маніпуляції у сучасних ЗМІ з метою впливу на поведінку та свідомість адресата, а також розглядається комп’ютерний контент-аналіз як метод виявлення вербальної маніпуляції у ЗМІ. The analysis of verbal manipulation usage in modern media in order to influence on human behavior and consciousness and considered computer content analysis as a method of identifying verbal manipulation in the media.
Keywords: маніпуляція; вербальні технології; комп’ютерний контент-аналіз; ЗМІ; manipulation; verbal technology; computer content analysis; media