Економічна вартість підприємства: оцінка і управління - Яремко, І. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглядається оцінка економічної вартості підприємства взаємопов’язано з концепцією управління підприємством на основі вартості. Досліджується інформаційна база оцінки економічної вартості та передумови її практичного використання. Окреслено доступність вірогідних показників обліково-аналітичної системи підприємства для формування адекватних вітчизняній економіці методів оцінки економічної вартості. The estimation of economic value of an enterprise related with the conception of an enterprise management based on the value is being viewed. The informative base of the economic value estimation and prerequisites of its projected usage are being researched. Availability of reliable indexes of the registration-analytical system of enterprise is outlined for forming of methods of estimation of economic cost adequate to the domestic economy.