Загальні проблеми управління професійною підготовкою студентів у вищих мистецьких навчальних закладах - Кашперський, Володимир Петрович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто загальні засади управління процесом підготовки молодших спеціалістів у вищих мистецьких навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації; визначено підходи до управління професійною підготовкою молодших спеціалістів у вищих мистецьких навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації.