Моделі електричних машин для дослідження процесів в електричних мережах - Равлик, О. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розроблені математичні і цифрові моделі електричних машин для дослідження процесів в електричних мережах із урахуванням їх основних параметрів, що забезпечують необхідну адекватність моделювання. Mathematical and digital models of electric machinery for research of processes in electric networks taking into account their key parameters which provide necessary adequacy modeling are created.
Keywords: електричні машини; адекватність моделювання