Методологічні основи реалізації логістичного підходу в системі державних закупівель України - Крикавський, Є. В.; Смиричинський, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Обґрунтовується необхідність застосування логістичного підходу у системі державних закупівель, пропонується поетапна логістизація ринку державних закупівель на основі інтегрованої парадигми, наводиться можлива економія логістичних витрат.

The necessity of using the logistic approach in the government procurement is given. The author proposes the methodology of logistization of procurement market on the principles of integration.
Keywords: 658.5