Особливості визначення просторового положення надземних переходів магістральних газопроводів з використанням електронного тахеометра у безрефлекторному режимі - Тревого, І. С.; Ільків, Є.; Кухтар, Д. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведена методика дослідження середньої квадратичної похибки визначення просторового положення надземного переходу магістрального газопроводу електронним тахеометром у безрефлекторному режимі. Приведена методика исследования средней квадратичной погрешности определения пространственного положения надземного перехода магистрального газопровода электронным тахеометром в безотражательном режиме. The article described the method of research the mean square error in determining the spatial position of air passage of pipeline by total station in DR mode.
Особенности определения пространственного положения надземных переходов магистральных газопроводов с использованием электронного тахеометра в безотражательном режиме
The features of determination the spatial position of air passage of pipeline by total station in DR mode
Keywords: переміщення трубопроводу; надземний перехід; безрефлекторний режим