20-річчя Карпатського відділення інституту геофізики ім. С. І. Субботіна НАН України - Максимчук, В. Ю.; Сапужак, О. Я. (Національний університет “Львівська політехніка”, 2011)
Висвітлено найважливіші результати фундаментальних та прикладних досліджень в галузі геофізики, отримані науковцями Карпатського відділення ІГФ впродовж 1991-2011 рр. Освещено основные результаты фундаментальных и прикладных исследований в области геофизики, полученные в карпатском отделение ИГФ в 1991-2011 гг. The main results of fundamental and applied investigations in the field of geophysical studies, which were drawn in the Carpathian Branch of IGPH during 1991 – 2011 yrs. are reported.
20-летие карпатского отделения института геофизики им. С. И. Субботина НАН Украины
20th annivesary of the Carpathian Branch S. I. Subbotin’s institute of Geophysics, Ukrainian National academy of sciecies
Keywords: геомагнетизм; сейсмологія; електрометрія; фізичне і математичне моделювання; геомагнетизм; сейсмология; электрометрия; физическое и математическое моделирование; geomagnetism; seismology; electric-metering; physical and mathematical modeling