Research of automatization and formation of comfort zones - Mazur, V.; Strilka, O (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
The results of experimental research and approaches to automated formation of comfort zones discussed in this article. Розглянуто результати експериментальних досліджень та підходи до автоматизованого формування зон комфортності.
Keywords: comfort zone; automatic measurements; зона комфортності; автоматизація вимірювань