Снижение температуры нагрева металла перед пластической деформацией - эффективный путь энергосбережения - Перерва, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Виконано експериментальні дослідження температурних умов при прокатці сортового прокату з використанням екранної установки. Проаналізована ефективність застосування екранів. Розроблена математична модель теплових умов при прокатці.

Experimental researches of température conditions are carried out at the rolling highquality roll stock with use of screen installations. Efficiency of application of shields is analyzed. The mathematical model of thermal conditions is developed at the rolling.
Keywords: 621.771.25.04.001.5