Нафтополімерні смоли з кінцевими карбоксильними групами - основи композиційних матеріалів - Чайківський, О. В.; Братичак, М. М. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглянуто можливість створення композиційних матеріалів на основі нафтополімерних смол з кінцевими карбоксильними групами і промислових епоксидних смол. Досліджено вплив температури на повноту структурування композицій.

The possibility of creation the compositive materials based on petroleum resins with carboxyl end groups and industrial resins has been shown. The influence of temperature upon crosslinking process was studied.
Keywords: 678.7