Аналіз можливого впливу внутрішніх механічних напружень на параметри інтегральних пристроїв - Матвійків, Михайло; Івасик, Юрій (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Проаналізовано найпоширеніші причини і характер виникнення полів механічних напружень і деформацій у підкладках та кристалах, а також в інтегральних структурах на них. Розглянуто питання про їх вплив на конкретні елементи, на вихідні параметри інтегральних пристроїв та необхідність їх моделювання. Being examined the most spreaded reasons and character of appearing fields of mechanical strains and deformations in the lining and crystals as well as in the integral structures on them. Taken up the question about their affect to concrete elements and the initial parameters of integral schemes.