Приховування інформації в службових атрибутах файлів текстового редактора MS Word - Будз, Б. Д.; Дзюбінський, Ю. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто методи приховування інформації в мультимедійні, графічні і текстові файли. Досліджено службову область файла текстового редактора MS Word з метою визначення пропускної здатності каналу витоку інформації. Розроблено програмні макроси для аналізу текстового файла на предмет наявності прихованих даних. Methods of hiding information in multimedia, graphic and text files have been studied in this work. MS Word test editor settings options have been analyzed with the aim to determine the capacity of canal to information leakage. Macro programs have been designed in order to analyze test files on the evidence of hidden data.
Keywords: файл; текстовий редактор MS Word; програмні макроси; file; text editor MS Word; programmatic macros