Шляхи впровадження інноваційних технологій в економіку України - Демків, Оксана (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
У статті розкриваються умови щодо впровадження інноваційних технологій, як один із шляхів покращення стану економіки України.
Keywords: технології; інвестиції; інвестиційна політика; нормативна база; інвестиційний процес