Обґрунтування планів маркетингових комунікацій на підприємстві - Держак, Н. А.; Андрєєв, А. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто питання формування і обґрунтування бюджетів на маркетингові комунікаційні заходи, що здійснюються підприємством на різних цільових ринках, а також прогнозування прибутків від продажу. The forming questions in article are examined and budgets basing on marketing communicational arrangements, effectuated by enterprise on different markets of special purpose, and besides prognostication of incomes from sales.