Модифіковані гідропероксидами епоксидні смоли і каучуковмісні суміші на їх основі - Базиляк, Лілія; Братичак, Михайло; Духачек, Вратіслав (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
У роботі показана можливість одержання модифікованих гідропероксидами епоксидних смол на основі продукту ЕД-22, а також вивчено структурування ними рідкого каучуку “KRASOL- LB”. Встановлено, що модифіковану гідропероксидами епоксидну смолу ЕД-22, яка містить у своїй структурі вільні пероксидні групи, можна використовувати для формування полімерних сіток на основі епокси-каучуковмісних сумішей.

The possibility of obtaining a modified with hydroperoxides epoxy resins based on product ED-22 has been shown. Crosslinking of liquid rubber named “KRASOŁ-LB” with modified resins was studied. It has been determined, that modified epoxy resins containing free peroxy groups in their structure can be used for networks formation on the basis of epoxy-rubber blends.
Keywords: 678.643