Удосконалення контролювання і регулювання економічного розвитку підприємства - Князь, С. В.; Новицький, В. А.; Князь, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто один з можливих підходів до формування систем удосконалення контролювання і регулювання економічного розвитку підприємства. На підставі проведених досліджень побудовано модель моніторингу цієї системи з метою її періодичного покращання. Для досягнення мети статті виділено елементи систем удосконалення контролювання і регулювання економічного розвитку підприємства; описано взаємозв’язки між елементами системи; побудовано і охарактеризовано модель моніторингу системи удосконалення контролювання і регулювання економічного розвитку підприємства з метою її періодичного покращання. In the article one of possible approaches is examined to forming of the systems of improvement of control and adjusting of economic development of enterprise. On the basis of the conducted researches the model of monitoring of this system is built with the purpose of its periodic improvement. For achievement of purpose of the article the elements of the systems of improvement of control and adjusting of economic development of enterprise are selected; intercommunications are described between the elements of the system; it is built and described the model of monitoring of the system of improvement of control and adjusting of economic development of enterprise with the purpose of its periodic improvement.