Розробка технології визначення тропосферних затримок для GNSS спостережень у реальному часі - Каблак, Н. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Предложен алгоритм построения изоповерхностей тропосферных задержек в режиме реального времени наблюдения. An algorithm for constructing isosurfaces tropospheric delays in the real-time monitoring.