Розробка програмних бібліотек для САПР «Компас» - Пархоменко, А. В.; Павлюченко, І. М.; Вотінов, О. Г.; Клименко, В. Ю (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглядаються можливості адаптації сучасних САПР для розв’язання конкретних задач з урахуванням специфіки підприємств. Досліджується розробка сервісних бібліотек для САПР “КОМПАС” і пропонується методика створення програмних бібліотек на основі функцій КОМПАС-API. In the article capabilities of adapting modern CAD systems for solving certain tasks taking into account characteristics of enterprises are considered. Development of libraries for KOMPAS CAD is examined, and principles of creation of program libraries using KOMPAS-API functions are proposed.