Синтез нафтополімерних смол з використанням кремнійвмісного пероксиду - Дзіняк, Б. О.; Магорівська, Г. Я.; Субтельний, Р. О.; Іванців, О. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Одержано нафтополімерні смоли (НПС) методом ініційованої олігомеризації фракції С9. Використано новий ефективний ініціатор - три - (трет-бутилпероксиметиленокси) вінілсилан. Досліджено основні закономірності процесу олігомеризації. The aim of the work is obtaining aromatic petroleum resins (APR) by methods of initiated oligomerization on the base C9 fraction. The new effective initiator of process – three-(tret-butylperoxyetylenoxy)vinilsilane have been used. The major features of the process have been investigated.