Використання органічних барвників для отримання забарвлених емульсійних плівок - Волошинець, В.А.; Дегтярьова, А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Досліджено отримання забарвлених акрилових емульсій з використанням органічних барвників. Екстракція водою барвників з плівок дозволила вибрати відповідні речовини для отримання забарвлених полімерів. Встановлено незначний вплив температури на взаємодію барвників з полімерними частинками акрилових дисперсій. The obtain of painted acrylic dispertions with using of organic dyes was investigated in work. Organic dyes was chosen for obtaining of painted polymers due to extraction by water dyes from films. The unimportant influence of temperature to the process interaction of dyes with polymeric particles of acrylic dispertions was observed.