Енергоефективний гальваномагнітний сенсорний пристрій з високою електромагнітною завадостійкістю - Готра, Зенон; Голяка, Роман; Гординюк, Іван; Марусенкова, Тетяна; Ільканич, Вікторія (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено результати розроблення та дослідження параметрів енергоефективного гальваномагнітного сенсорного пристрою з високою електромагнітною завадостійкістю. Енергоефективність забезпечується імпульсним режимом вимірювання з Wake-up механізмом циклічного переходу між короткочасними тактами вимірювання та тривалими паузами з вимкненим колом живлення сигнального перетворювача. Електромагнітна завадостійкість реалізується двотактним різницевим вимірюванням з протилежним напрямком струму холлівського сенсора в суміжних тактах. Представлены результаты разработки и исследования параметров энергоэффективного гальваномагнитного сенсорного устройства с высокой электромагнитной помехоустойчивостью. Энергоэффективность обеспечивается импульсным режимом измерения с Wake-up механизмом циклического перехода между кратковременными тактами измерения и длительными паузами с разомкнутой цепью питания сигнального преобразователя. Электромагнитная помехоустойчивость реализуется двухтактным дифференциальным измерением с противоположным направлением тока сенсора Холла в смежных тактах.