Прийняття, основні етапи створення і реалізації інноваційного проекту - Крет, І. З. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Інноваційний проект містить певні етапи, які передбачають досягнення певної мети або здійснення певних дій. Ефективність інноваційного проекту характеризують 'її показники, а кращий з них рекомендується вибирати, використовуючи дисконтований дохід, індекс доходності, внутрішню норму доходності, термін окупності, бальний метод та інші. Innovation’s project includes variety of certain stages, which in the end result give achievements put (deliver) whole or realization of some actions. Efficiency Innovation project characterize its factors, but choice best from they are recommend to do with using an discount profit, index income, internal rate income, term of recoupment, point method and the others.