Системи відносних одиниць в оптимальному керуванні нормальними режимами EEC - Лежнюк, П. Д.; Бевз, С. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто особливості і переваги застосування систем відносних одиниць при автоматизації оптимального керування режимами EEC.