Дослідження впливу додатків модифікаторів на властивості дрібнозернистого бетону - Шевчук, Г. Я.; Собко, Ю. М.; Навогольник, Б. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Наведено результати дослідження впливу комплексних модифікаторів на реологічні та фізико-механічні властивості дрібнозернистого бетону. In this article are presented of the research influence integrated modified on technological and physical – mechanical properties small – grainy concrete.
Keywords: додаток-модифікатор; дрібнозернистий бетон; addition-modified; small-grainy concrete