Архітектурно-просторове проектування візуально-світлового середовища навчальних приміщень - Казаков, Г. В.; Діденко, Е. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проаналізовано видимий простір навчальних приміщень та розроблено рекомендації з архітектурно-просторової оптимізації систем освітлення та вибору зорової стратегії для кращого передавання візуальної інформації. Visible spas of education apartments is analyzed and recommendations are developed from architectural-spatial optimization of the system of illumination and choose of visual strategy for the best visual information transfer.