Компетентнісні інновації у післядипломній освіті вчителів музичного мистецтва - Попович, Наталія Михайлівна (Бадікова Н. О., 2015)
У статті проаналізовано компетентнісні інновації у післядипломній освіті вчителів музичного мистецтва. Обґрунтовано роль принципу інтегративної узгодженості на даному етапі неперервної педагогічної освіти.