Врахування ефекту консервації заряду в BSIM-моделях - Корначевський, Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Розглядаються особливості реалізації і застосування взаємних ємностей, які відображають ефект консервації заряду в КМОН-моделях на прикладі моделі BS1M3 версії v3. Charge Conservation approach in CMOS models on the basis of BSlM3v3 is discussed. Approaches for realization of basic functions of model parameters accounting are proposed.